woensdag 20 april 2016

ON THE ROAD AGAIN

De reparatie van de travel trailer heeft ons een oponthoud van ruim een week gekost. Na van de schrik te zijn bekomen en wat geduld te oefenen bij de afwikkelingen van de verzekeringszaken, ging het ineens snel. Binnen 4 dagen is de klus geklaard en werd weer eens duidelijk dat schade altijd tegenvalt ook al lijkt het op het oog niet zo ernstig. Kleine voorvallen kunnen grote gevolgen hebben en dat is al vervelend als het je eigen spullen betreft, maar het kan zorgelijk worden als het om andermans eigendommen gaat. 

Het spreekt vanzelf dat wij opgelucht waren toen wij in de professioneel herstelde trailer eindelijk onze reis naar Arizona konden vervolgen. Prettige bijkomstigheid was dat wij toch nog op tijd in Tucson zouden kunnen aankomen, om onze vrienden uit Holland te ontmoeten. Hierover later meer. 

Vanuit Los Banos in California reden wij die dag 500 kilometers naar het zuiden om in de late middag kwartier te maken op een campground in de Mojave desert, echt een doorgangshuis in een redelijk desolate streek. De volgende dag, 16 april, was de afstand naar Lake Havasu in Arizona - circa 300 km. - een peulenschil.