zaterdag 16 oktober 2010

IN BETWEEN, WHAT'S NEXT?

Tot mijn eigen verrassing heeft deze weblog een ander aanzien gekregen. Dat krijg je ervan als je er maandenlang niets aan toevoegt. Door nieuwe ontwikkelingen veranderen ze de spelregels onder je neus zonder dat je het merkt. Dus moet ik gaan uitzoeken hoe het spel nu gespeeld wordt.

Een nieuwe layout moet uitnodigen tot lezen. Door een goede indeling, frisse kleuren, duidelijke accenten en opleuken met illustraties en foto's. Nou, daar ben ik nog wel even zoet mee. Dus....., ik maak het mij voorlopig even makkelijk door los uit de pols tekst uit te strooien op deze hagelwitte ondergrond. Met andere woorden: platte tekst en dus oersaai.
Sorry, maar het is nu niet anders.


Een jaar om
Bijna een jaar geleden trokken we voor het laatst met een gehuurde motorhome door het zuidwesten van Amerika. Ons huis in Garderen stond toen al 18 maanden te koop. Ondanks de economische malaise hadden we toen goede hoop dat een nieuwe koper zich in het voorjaar van 2010 zou aandienen. Dat zou betekenen dat voor ons het licht dan eindelijk op groen zou springen voor een nieuwe en lange trektocht in onze eigen motorhome. Mis dus, de huizenmarkt zit nog steeds op slot en dus staan onze ambitieuze plannen nog op sterk water.

Toch hebben we in het afgelopen voorjaar de oversteek naar de USA wel gemaakt. Een mens moet toch wat nietwaar? In april/mei hebben we een auto gehuurd en twee weken lang door Texas gezworven. Houston, Buffalo, Dallas, Alverado, Austin, San Antonio en weer terug naar Houston vormden een lus van ruim 2000 kilometer met hotels als comfortabele stopplaatsen.
Een leuke reis maar zonder de gemakken en de vrijheid van een rollend huis.
Dit even als intermezzo, omdat het weglaten van deze reis een hiaat zou vormen in de reisverslagen van deze blog. Eigenlijk dus een stukje achterstallig onderhoud. Kort, zakelijk en zonder opsmuk. Saai dus.