dinsdag 1 januari 2008

AMERICAN TRAILS

Eigen haard is goud waard! Dat mag waar zijn, maar reizen en trekken maakt heel andere gevoelens in een mens los. Het vooruitzicht om verre streken op te zoeken en je horizon te verbreden prikkelt je avonturenzin.


Op 17 januari 2008 is het zover. Dan nemen Ine en ik de koffers op om ons op Schiphol in te schepen voor de eerste etappe van onze reis die 3 maanden zal gaan duren.
Een reis naar en in het land waar wij 12 jaar hebben gewoond; the good old U.S. of A. Een andere wereld op dezelfde aardbol die ons altijd is blijven trekken en waar wij ons helemaal thuis voelen. De pick-up truck met camper van mijn broer Wim zal ons huis op wielen zijn. Rolling wheels die ons zo'n 5000 km's zullen voeren over de highways and byways van Amerika. Start en finish: Sedona, Arizona.

Het is onze bedoeling dat wij via deze weblog regelmatig verslag zullen doen van onze belevenissen. Wie dagelijks een paar minuutjes over heeft of niets beters te doen heeft, nodigen wij hartelijk uit onze belevenissen via onze reisverslagen op de voet te volgen.
So........, google-us-up, follow our trail and do not forget to drop us a line from time to time.
Want het leuke van een blog is, dat je direct kunt reageren op wat wij zoal als cyberspinsels het worldwide web inslingeren. Dus laat je vooral niet weerhouden om ook zelf iets van je te laten horen. Wij kijken er straks in ieder geval naar uit!

De voorpret van een reis begint met de voorbereidingen. Daarmee zijn we volop bezig. Dit stukje is een eerste verkenning om vertrouwd te raken met het bewerken en onderhouden van een weblog. Vingeroefeningen dus. Tegen de tijd dat het menens wordt zullen wij opnieuw van ons laten horen. Tot die tijd even windstilte.